Αποφασισμένος να μην αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν είναι αντάρτης.

Μιλώντας για την απόφαση της ΝΔ να στηρίξει επίσημα την υποψηφιότητα του Γιάννη Ιωαννίδη, ο κ.Τζιτζικώστας επεσήμανε πως «δεν μπορεί να αποκαλείται αντάρτης ο εν ενεργεία Περιφερειάρχης».

Ερωτώμενος για το πως νιώθει γι' αυτή την απόφαση, ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε ότι αισθάνεται αδικημένος, ωστόσο, όπως τόνισε , δεν κρατά��ι κακία σε κανέναν.

«Ξέρω ότι στην πολιτική συμβαίνουν αυτά» είπε με νόημα ο κ.Τζιτζικώστας, μιλώντας στο πρωινό ΑΝΤ1

«Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να μπω στην αυτοδιοίκηση, πριν από τρία χρόνια, έβαλα την κομματική μου ταυτότητα στο συρτάρι. Έχω υπηρετήσει τον τόπο μου χωρίς κομματικές παρωπίδες», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι αποφασισμένος να πάω μέχρι τέλους. Κάναμε έργο στην Κεντρική Μακεδονία και αυτό το έργο επιθυμώ να το συνεχίσω», πρόσθεσε

Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον Γιάννη Ιωαννίδη και του είπε ότι η υποψηφιότητά του, κατά την άποψή του, είναι λάθος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τζιτζικώστας επιβεβαίωσε ότι του έγινε πρόταση να διεκδικήσει το δήμο Θεσσαλονίκης. «Δεν πρέπει να δημιουργούμε την εντύπωση ότι έχουμε τυχοδιωκτικές τάσεις. Μας λείπει ένα πρόσωπο εδώ, μας λείπει ένα πρόσωπο εκεί», τόνισε.

Βίντεο ΑΝΤ1