Επίθεση στον Οδυσσέα Βουδούρη πραγματοποιεί η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, η οποία τον χαρακτηρίζει «πολιτικό γυρολόγο» και τάσσεται κατά της υποψηφιότητάς του.

Συγκεκριμένα, οι «νεολαίες» του ΣΥΡΙΖΑ σε Καλαμάτα, Κόρινθο, Άργος, Τρίπολη, Ξυλόκαστρο και Σπάρτη ασκούν κριτική για την επιλογή του κ. Βουδούρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, κάνοντας λόγο για «προβληματική επιλογή».

«Θεωρούμε ότι και η ίδια η επιλογή Οδυσσέα Βουδούρη είναι λανθασμένη και καθόλου προωθητική για τον χώρο μας και τους κοινωνικούς αγώνες που συνεχίζονται καθημερινά» αναφέρουν χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι δεν δέχονται ότι «απεικονίζεται στο πρόσωπο ενός πολι��ικού 'γυρολόγου' μια αιχμηρή πολιτική γραμμή που θα ανοίγει το δρόμο για την ανατροπή, κρίνοντας αυστηρά τόσο τις πράξεις και τις δηλώσεις του, όσο και τις πολιτικές που τις γεννούν».

«Καλούμε τις Νομαρχιακές Επιτροπές να ταχθούν κατά της υποψηφιότητας Βουδούρη! Καλούμε τη Κεντρική Επιτροπή και την Πολιτική Γραμματεία να πάρουν πίσω την απόφασή τους! Σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρξουν αντίθετα αποτελέσματα, καθώς θα αποδυναμώσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη μάχη των περιφερειακών εκλογών και όχι μόνο!» καταλήγουν οι «νεολαίες» του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο.