​«Καλό είναι να κρατηθούμε όλοι μακριά από τα κόμματα στην τοπική αυτοδιοίκηση» . Αυτό δήλωσε το πρωί της Τετάρτης στο STAR και την εκπομπή Live U, ο δήμαρχος Καρπενησίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του υφυπουργού Υγείας Α.Γιαννόπουλου για την ίδια περιφέρεια.

untitled.png

«Τιμώ και σέβομαι την προσφορά του κ.Α. Γιαννόπουλου στα κοινά. Εφόσον θεωρεί ο ίδιος ότι μπορεί να προσφέρει πολύ καλά θα κάνει να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μπακογιάννης, τονίζοντας πως σημασία δεν έχει το χρίσμα από τα κόμματα, αλλά οι λύσεις στα προβλήματα του λαού.

«Πρέπει να δούμε όλοι πως μπορούμε ρεαλιστικά να μιλήσουμε για πραγματικές λύσεις στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Κανείς στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για το τι λέει ο Μπακογιάννης και ο Γιαννόπουλος… » είπε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος Καρπενησίου αναφέρθηκε επίσης στο νέο κύμα τρομοκρατίας, λέγοντας πως «αυτή τη στιγμή, έχουμε τρεις γενιές τρομοκρατών που κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας».

«Μιλάμε για κατά συρροή δολοφόνους οι οποίοι επιμένουν να εκμεταλλεύονται την ηθική ανωτερότητα της δημοκρατίας. Εγώ είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα πάρουν τη θέση που τους ανήκει στις φυλακές» πρόσθεσε ο κ.Μπακογιάννης, ενώ αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή εξέφρασε την πεποίθηση ότι «θα πάρουν την θέση που τους ανήκει … στην φυλακή».

Σχολιάζοντας την υπόθεση Λιάπη με την βίλα στην Ευρυτα��ία και τις κοινοτικές χρηματοδοτήσεις, ο κ.Μπακογιάννης είπε: «Το πολιτικό σύστημα έχει εξαντλήσει και έχει εξαντληθεί. είναι θλιβερό να βλέπεις ένα πολιτικό σύστημα να δίνει την μάχη για να σώσει τον εαυτό του και όχι την χώρα. Ούτε μάγος, ούτε μεσσίας μπορεί να μας λύσει τα προβλήματα. Μόνοι μας θα πρέπει να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας»