​Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει μετά την επίσημη ανακοίνωση Σπηλιωτόπουλου να διεκδικήσει την Δημαρχία Αθηνών και την δήλωση-δέσμευση του Κακλαμάνη να κατέβει ως ανεξάρτητος!

«Δε θα δώσουμε χρίσματα, ούτε θα κάνουμε επίσημες ανακοινώσεις», είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, επισημαίνοντας ωστόσο πως «το όραμα του Άρη Σπηλιωτόπουλου για την Αθήνα ταιριάζει με τις δικές μας αρχές».

Αναφερόμενη πάντως στο θέμα που άνοιξε με την υποψηφιότητα Κακλαμάνη, τόνισε: «Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό για τον κ. Κακλαμάνη. Ο κ. Κακλαμάνης γνώριζε τι συνέβη και χθες και πήρε τις αποφάσεις του και θα συνεχίσει τη διαδρομή του».

Ερωτώμενη πάντως για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να διαγραφεί ο Νικήτας Κακλαμάνης, είπε: «Δεν είμαι στα πειθαρχικά όργανα του κόμματος. Αυτή τη στιγμή προφανώς δεν έχει υπάρξει θέμα διαγραφής του κ. Κακλαμάνη. Αυτό όμως εξαρτάται από τη συμπεριφορά του κάθε στελέχους».

Αναφερόμενη στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τις υποψηφιότητες Τζιτζικώστα-Ιωαννίδη, η κ.Ασημακοπούλου σχολίασε: «Δε μπορώ να πω αν υπάρχει δυστοκία ή όχι και για την περιφέρεια».