Άρχισαν τα όργανα με τον Νικήτα Κακλαμάνη, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Άρη Σπηλιωτόπουλου για τον Δήμο Αθηναίων, ο οποίος αναμένεται να έχει τη στήριξη της ΝΔ.

Ο κ. Κακλαμάνης, ο οποίος επίσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων, αποχώρησε πριν από λίγο από τη Βουλή, «απειλώντας Θεούς και δαίμονες» σύμφωνα με τις πληροφορίες, χωρίς μάλιστα να ψηφίσει το νομοσχέδιο για το πρωτοβάθμιο δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ).

Στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο μάλιστα περιλαμβάνεται με τροπολογία και ο καθορισμός της ημερομηνίας των αυτοδιοικητικών εκλογών και η εν γένει εκλογική διαδικασία στην οποία ο ίδιος προτίθεται να συμμετάσχει.

Αντιθέτως, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος εμφανίσθηκε ψύχραιμος και τόνιζε στους συνομιλητές του στη Βουλή ότι έχει από παλιά πολύ καλές σχέσεις με τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Μένει να δούμε τώρα ποια θα είναι η συνέχεια και πως θα καταφέρει η ΝΔ – αν τα καταφέρει –να μην οδηγηθούν στα μη περαιτέρω οι σχέσεις της με τον πρώην υπουργό και πρώην δήμαρχο, ειδικά αν ληφθεί υπόψη η σχεδόν οριακή κυβερνητική πλειοψηφία των 153 βουλευτών…