Το πώς φλέρταρε όταν ήταν πιο νέος και κατάφερνε να ρίχνει τις γυναίκες στο κρεβάτι ,μας αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο εκρηκτικός Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής που είναι γνωστός για τις καυστικές του τοποθετήσεις, κατάφερε να απασχολήσει για μία ακόμα φορά τα μέσα ενημέρωσης..

«Εγώ ήθελα και το πρώτο παιδί να είναι κορίτσι. Εγώ ποτέ δεν ήμουν φαλοκράτης εσύ ήσουν. Εγώ ήμουν ακόμα και τότε γατουλογαμούλης. Ήμουν εκεί στο τρίψιμο… στο σούξου μούξου και στο τέλος πήδαγες. Ποτέ δεν ήμουν μάτσο τύπος. Δεν έχω και την κατασκευή για να είμαι. Το πήγαινα μέσω Κορίνθου, το πήγαινα Ρίο-Αντίρριο-Ήπειρο και κατέβαινα στο Παγκράτι.» είπε χαρακτηριστικά κάνοντας τον Κωστόπουλο και την Μπαλατσινού που τον φιλοξενούσαν στην εκπομπή τους να σωριαστούν στο έδαφος από τα γέλια…

Νωρίτερα, ο βουλευτής είχε μιλήσει και για την κόντρα του με τη Χρυσή Αυγή που οδήγησε στη περιβόητη φράση για «τη μισή Αθήνα»:

«Χέστ... αν οι χρυσαυγίτες πουν ότι είμαι gay! Χέστ... και τότε και τώρα και πάντα! Ξεκίνησαν να με λένε gay για να δικαιολογήσουν ότι εγώ δήθεν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ είπα gay τον Κολοκοτρώνη. Για να δικαιολογήσουν κάτι τόσο τρελό, σου λένε gay είναι και ο ίδιος. Οπότε έπρεπε να αποδομήσω το δεύτερο ψέμα για να αποδομήσω και το πρώτο. Εκεί εγκλωβίστηκα και είπα αυτή τη φράση».