«Δεν παραιτούμαι» υπογραμμίζει ο Οδυσσέας Βουδούρης με δήλωσή του στην οποία ξεκαθαρίζει πως θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, παρά το "άδειασμα" της νομαρχιακής επιτροπής Μεσσηνίας η οποία και καταψήφισε την υποψηφιότητα του.

Ο κ. Βουδούρης σημειώνει ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητά του αντιμετωπίστηκε θετικά διότι «αποτελεί ένα βήμα για μια ευρύτερη συμμαχία αριστερών, δημοκρατικών, προοδευτικών και οικολογικών δυνάμεων, ικανή να ανατρέψει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης και κυρίως να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση». Μάλιστα, συμπληρώνει ότι κατανοεί πως το δύσκολο αυτό εγχείρημα, «γεννά έναν εσωκομματικό διάλογο, ενίοτε έντονο, συστατικό στοιχείο δημοκρατικών κομμάτων».

«Από αυτή τη στιγμή και μέχρι την κάλπη θα δώσω, με όλες τις δυνάμεις μου, τη μάχη για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει ο τόπος μας» τονίζει ο κ. Βουδούρης, ο οποίος καλεί σε ανατροπή «της καταστροφικής για το λαό της Πελοποννήσου, αλλά εξαιρετικά φιλική για την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, διοίκησης του κ. Τατούλη».

«Η Πελοπόννησος πρέπει να γυρίσει σελίδα» καταλήγει ο κ. Βουδούρης.