​Φωτιά έχουν πάρει τα blogs με την καυτή Σερραία Νανά Ταπάσκου, πρώην μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια η οποία αφού πέρασε από ριάλιτι, γνωστά σίριαλ και πίστες πήγε…. στην Χρυσή Αυγή, αναλαμβάνοντας μάλιστα το Μέτωπο των Γυναικών!

assets_LARGE_t_1041_705790_type12450.jpgassets_LARGE_t_1041_705791_type12450.jpg

Η μελαχρινή κοπέλα έχει ύψος 1.80, κορμί σαν χέλι και όταν δεν τραγουδάει το σουξέ της το "love μου χει περάσει", δοκιμάζει την φωνή της στον επίσημο ύμνο του ακροδεξιού κόμματος «εμπρός πάντα εμπρός» !!!!

assets_LARGE_t_1041_705792_type12450.jpgnana4.jpg

Η καλλονή, που έχει αναλάβει να αναπτερώσει το ηθικό των γυναικών "διέσχισε" στο παρελθόν πασαρέλες και χιλιόμετρα πάνω στην πίστα τραγουδώντας σουξέ όπως το «τι να κάνω για να ξεφύγω» και το «μη με ψάξεις» δοκίμασε το ταλέντο της και στην υποκριτική, κάνοντας κάτι περάσματα από πολύ γνωστά σίριαλ όπως ο «Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και «Λόλα», ενώ υπήρξε και ένα από τα κορίτσια που απαρνήθηκαν την showbiz για τα χωράφια και τα ζα, αφού συμμετείχε στο ριάλιτι "Αγρότης μόνος ψάχνει."

νανα.jpgνανα2.jpg

Όπως γράφει το taxalia.blogspot, η Νάνα είναι πλέον συναγωνίστρια του Ηλία Κασιδιάρη και της Ουρανίας Μιχαλολιάκου και συγκεκριμένα έχει αναλάβει το αξίωμα της εκπρόσωπου του Μετώπου Γυναικών. Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, τον περασμένο Νοέμβριο κατέθεσε και στεφάνι σε τελετή μνήμης στη Βροντού Σερρών.

nana-tabaskou-xrysh-augh.jpg

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και φωτο