​Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Θεσσαλίας με το συνδυασμό Ελληνική (και όχι Χρυσή) Αυγή ανακοίνωσε μέσα από τη φυλακή το στέλεχος της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος που κατηγορείται για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης .

«Είμαστε οι φορείς της Ελπίδας, της Ανάπτυξης, της Δημιουργίας, της Εντιμότητας, είμαστε το Αύριο της Ελλάδας και αυτοί είναι το εφιαλτικό χθες. Όλοι μαζί, μπορούμε να αλλάξουμε τη Θεσσαλία!» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος, τονίζοντας πως στόχος του «είναι να χτίσουμε μια Ελλάδα παραγωγική, ασφαλή, με Εθνική Παιδεία, αξιοπρεπή Υγεία, χωρίς ανεργία και, κυρίως, με Εθνική Ανεξαρτησία. Να αναδιοργανώσουμε τα ΠΑΝΤΑ προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε όλους τους Έλληνες».

«Αγρότες, εργάτες, άνεργοι, έμποροι, υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι υπάλληλοι, φοιτητές, συνταξιούχοι έχουμε ένα Κοινό Όραμα: ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ! Ονειρευόμαστε και διεκδικούμε ένα τόπο φιλόξενο, στον οποίο θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε εμείς, να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας σωστά και να απολαύσουν τους κόπους μιας ζωής οι γονείς μας. Σε 5 χρόνια από σήμερα, η Θεσσαλία θα αποτελεί μια Περιφέρεια- πρότυπο για ολόκληρη την Ελλάδα. Ξεκινάμε δυνατά τον Αγώνα μας, για να ανατείλει επιτέλους μια "Ελληνική Αυγή" για τη Θεσσαλία» καταλήγει η ανακοίνωση του κ.Ηλιόπουλου, ο οποίος υπογράφει ως «Πολιτικός κρατούμενος»

ΒΙΝΤΕΟ STAR