Με τα… κρεμμυδάκια τον έκανε τον Ηλία Κασιδιάρη η Φωτ��ινή Πιπιλή, η οποία μιλώντας στον «Πρωινό mou», δήλωσε ότι… έχει ένα προβληματάκι με τις γυναίκες!

«Ο κ. Κασιδιάρης και γενικά οι χρυσαυγίτες, τους το έχω πει και δημόσια, κάποιο προβληματάκι έχουν με τις γυναίκες! Όχι light, βαρύ!» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, η οποία περιέγραψε την επίθεση που είχε δεχθεί από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής που την είχε αποκαλέσει «πιωμένη»: «Εκείνη την ώρα μπορεί να είχε πάρει κάτι για τη γυμναστική του, πιο έντονο… Είχε είχε απέναντι του μια γυναίκα στην οποία δεν είχε να πει τίποτα. Και γύρισε και μου είπε “πάλι πιωμένη είσαι;”. Γέλασαν όλοι μαζί του»!

Η ίδια τόνισε ότι ο κ. Κασιδιάρης τα έχει βάλει με όλες τις γυναίκες-βουλευτές και πρόσθεσε ότι μια μέρα δεν άντεξε και του είπε: «Κ. Κασιδιάρη έχω την αίσθηση ότι κάποιο πρόβλημα έχετε με τις γυναίκες και ειδικά τις ξανθιές»!

Τέλος, η κα Πιπιλή «άδειασε» τις συναδέλφους της στη Βουλή που εξέφρασαν παράπονα για σεξιστική συμπεριφορά συναδέλφων τους, εξηγώντας ότι η ίδια… δε «μασάει» και απαντά: «Είμαι μια πετυχημένη γυναίκα, πάω στα καφενεία, μαζεύω σταυρούς και μόλις μου κάνει κάποιος “μπου”, θα πω “μαμά μου”; Είναι κάτι γυναίκες και καλά αυτοδύναμες, επιτυχημένες, “δε μασάω” κλπ. και μόλις τους πει κάτι ένας άνδρας, αντί να τον αντιμετωπίσουν ως ίση προς ίσο πάνε, και κρύβονται πίσω από τις φούστες της μαμάς τους».