Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε την Πέμπτη μέσω του προσωπικού του e-mail ο Απόστολος Τζιτζικώστας, διεκδικώντας ακόμη μία θητεία.

H κίνηση του κ.Τζιτζικώστα να ανακοινώσει από την διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου την υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία» δημιούργησε ερωτηματικά για το πόσο είναι ή όχι σε συνεννόηση με την Νέα Δημοκρατία, καθώς όλοι περίμεναν να ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του από την Συγγρού.

Ο κ.Τζιτζικώστας που εξελέγη περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την στήριξη του πρωθυπουργού και παρά την θέληση του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος εξέπεσε του αξιώματος, λόγω της τελεσίδικης καταδίκης του για τη μείωση προστίμου σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων, «προβλημάτισε» σήμερα με το διαδικτυακό μήνυμα-ανακοίνωση που έστειλε σε φίλους, συνεργάτες και ψηφοφόρους με...... τα πηγαδάκια και τις φήμες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να δίνουν και να παίρνουν!

Στην Νέα Δημοκρατία αντιμετώπισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, με αδιαφορία την κίνηση του κ.Τζιτζικώστα, προσπαθώντας να κρύψουν την ενόχληση τους, αφού συνεχίζουν να στηρίζουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Ιωαννίδη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

ΒΙΝΤΕΟ STAR