Η παρουσίαση του ν��ου κόμματος Πολύδωρα-Ζώη τα είχε όλα! Ένταση… συναίσθημα… πατριωτισμό… Ευρώπη… "κουζουλάδα"…. και κάτι από αθλητισμό! Το κόμμα «Ένωση, για την Πατρίδα και τον Λαό» είναι πλέον γεγονός και έχει έμβλημα την ασπίδα, που φέρνει αρκετά στα σήματα της Λάρισας και του Παναιτωλικού !!

komma3.jpg

Ο κ. Πολύδωρας αφού καλωσόρισε «τους δυσαρεστημένους από τη ΝΔ κυρίως αλλά και από άλλα κόμματα» εξαπέλυσε επίθεση, χωρίς να τον κατονομάσει στον πρόεδρο της ΝΔ όταν δέχθηκε ερώτηση γιατί καθυστέρησε να φύγει από τη ΝΔ ψηφίζοντας εν τω μεταξύ μνημονιακούς νόμους.

Αναφερόμενος στην νέα πολιτική δύναμη του τόπου, ο κ.Πολύδωρας είπε πως «Το κόμμα είναι Ευρωπαϊκό μεν αντιμνημονιακό δε» .«Έτσι παρακάμπτουμε τα διλήμματα. Δεν τίθεται για εμάς θέμα μέσα ή έξω από την ΕΕ, δεν τίθεται θέμα ευρώ ή δραχμή. Είναι διλήμματα ανελεύθερα και προθύστερα. Το κόμμα συνιστά προσκλητήριο προς όλους τους πατριώτες δηλαδή προς όλους τους Έλληνες. Βασικός κορμός είναι το προυπάρχον κόμμα του Χρήστου Ζώη. Διαιωνίζουμε ένα πνεύμα ελληνικό πατριωτικό, λαϊκό δημοκρατικό.» πρόσθεσε ο κ.Πολύδωρας.

Παράλληλα επιτέθηκε στους τραπεζίτες και ζήτησε διαγραφή χρέους κατά το πρότυπο της Γερμανίας το 1953 αλλά και κατάργηση του χαρατσίου!

Ο κ. Πολυδωρας ζήτησε να προχωρήσει η κάθαρση με όλες τις λίστες τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών υποστήριξε ότι πρέπει να καθιερωθεί η εξάντληση της τετραετίας της Βουλής.

Από την πλευρά του ο κ.Ζώης είπε ότι «χρειάζεται κουζολάδα για να πάμε τα πράγματα μπροστά εμείς διαθέτουμε την αποφασιστικότητα και την γνώση».

«Ο στόχος που είχαμε με τη Νέα Μέρα παραμένει: η αφύπνιση υγειών δυνάμεων και η διαμόρφωση ενός σχεδίου για την ανασυγκρότηση της χώρας..» είπε ο κ.Ζώης, κλείνοντας με μία φράση του Κονδύλη πως «αν ο ελληνισμός θέλει να επιβιώσει πρέπει να απ��λλαγεί από την πρακτική του παρασιτικού καταναλωτισμού αλλιώς είναι αναπόφευκτη η πτώση στα χαμηλότερα επίπεδα του διεθνούς καταμερισμού εργασίας, η καταχρέωση και η πολ��τικοστρατιωτική εξάρτηση».

ΦΩΤΟ EUROKINISSI