​«Φωτιές» εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάψει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας του κόμματος Θ.Καρυπίδης, μετά την απόφαση του να φιλοξενήσει στην εκπομπή του στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Flash τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη!

Ο υπουργός υγείας, Α.Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το θέμα αλλά και τις τοποθετήσεις των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την πρωτοβάθμια υγεία στη Βουλή, χαρακτήρισε τα στελέχη ως το «χειρότερο είδος πολιτικών καιροσκόπων»: «Φορτωθήκατε τον Καρυπίδη που λέει ότι οι Εβραίοι έβαλαν τον Σαμαρά να κάψει την Ελλάδα και σε αυτό πρέπει να απαντήσετε» είπε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με το νομοσχέδιο της υγείας και τη σχέση εργασίας που θα έχουν οι ιατροί που θα μεταφερθούν από τον ΕΟΠΥΥ στα νοσοκομεία είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για γιατρούς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Όμως, όταν είδε ότι αντιδρούν οι ιατροί, το άλλαξε και πλέον μιλά για γιατρούς πλήρους απασχόλησης και αυτό το κάνει για τα ψηφαλάκια»