​Στο πλευρό των πληγέντων στην Κεφαλονιά βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έφτασε το μεσημέρι στο νησί προκειμένου να δει από κοντά φορείς και κατοίκους και να ενημερωθεί για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημέρωσαν στο Αργοστόλι, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Σωτήρης Κουρής, ο αντιπεριφερειάρχης για θέματα Παιδείας Χρήστος Άνθης, οι επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρ. Σπίρτζης, για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις οικοδομές του νησιού και στη σίτιση των πληγέντων.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους στο κέντρο επιχειρήσεων, ο κ Τσίπρας επισήμανε ότι συντελείται ένα πολύ δύσκολο έργο, δίνοντας παράλληλα τα συγχαρητήρια του στους ανθρώπους που εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών.

«Αντιλαμβάνομαι ότι οι δυσκολίες δε τελειώνουν. Έχουν διάρκεια. Ελπίζω οι περισσότεροι στη πορεία να είστε αχρείαστοι. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε πως θα επουλώσουμε πιο γρήγορα τις πληγές» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατευθύνθηκε στο Ληξούρι, όπου αναμένεται αργότερα να κάνει δηλώσεις, αφού πρώτα επισκεφθεί το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, όπου φιλοξενούνται σεισμόπληκτοι και ηλικιωμένοι από το γηροκομείο το οποίο έχει κηρυχθεί ακατάλληλο, το κτίριο του Επαγγελματικού Λυκείου, καθώς τους κεντρικούς δρόμους της πληγείσας πόλης.

ΒΙΝΤΕΟ STAR