Καυγάς… πολλών ρίχτερ μεταξύ του Αργύρη Ντινόπουλου και του Σταύρου Κοντονή έλαβε χώρα στο πάνελ του Πρωινού ΑΝΤ1.

Πεδίο αντιπαράθεσης των δύο βουλευτών η Κεφαλονιά και οι δύσκολες ώρες που έχουν ξημερώσει στο νησί μετά και το νέο χτύπημα του Εγκέλαδου.

«Δεν υπάρχει καμία παρέμβαση για την επίλυση των προβλημάτων. Δε ν μπορούμε να μιλάμε με αυτό το κρύο για σκηνές. Να φύγουν αμέσως κοντέινερ για να στεγαστούν οι άνθρωποι και να υπάρξει άμεσος έλεγχος όλων των κατασκευών που έχουν δείγματα ζημιών. Έχουν εξανεμιστεί τα 587 ευρώ που δόθηκαν, πρέπει να υπάρξει ουσιαστική και άμεση παρέμβαση. Δεν είναι πεδίο κομματικού ανταγωνισμού το πρόβλημα» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η τοποθέτηση του κ. Κοντονή, «αγρίεψε» τον Αργύρη Ντινόπουλο:

Ντινόπουλος: Ε όχι, να ακούμε και τέτοια, “έπρεπε να είχαν πάει ήδη τα κοντέινερ». Έλεος πια!

Κοντονής: Κοιτάξτε, δε θα μου λέτε έλεος εμένα. Σας παρακαλώ πάρα πολύ.

Ντινόπουλος: Μικροκομματική σκοπιμότητα ακόμη και στο σεισμό της Κεφαλονιάς; Εγώ σας παρακαλώ. Σεβαστείτε τους ανθρώπους.

Κοντονής: Εγώ θα φύγω αν συνεχιστεί αυτό το βιολί. Παρακαλώ πολύ!

Ντινόπουλος: Να φύγετε!

Κοντονής: Να λύσει η ΝΔ τα προβλήματα με τον κ. Γιακουμάτο και μετά να μιλήσει.

Ντινόπουλος: Να λύσετε εσείς με τον Βουδούρη πρώτα που έχετε γίνει από 102 χωριά. Μα δεν ντρέπονται κύριε Παπαδάκη;

Κοντονής: Δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση με αυτό τον τρόπο. Να ντρεπόμαστε εμείς; Να ντρέπονται άλλοι.

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Κοντονής αρκετά εκνευρισμένος σηκώθηκε να φύγει και αποχαιρέτισε το πάνελ. Ο Γιώργος Παπαδάκης έτρεξε προς το μέρος του, τον παρακάλεσε να μη φύγει λέγοντας: «Κύριε Κοντονή, θα σας προστατέψω. Θα σας προστατέψω όλους».

Ο κ. Κοντονής αποφάσισε να… δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Αργύρη Ντινόπουλο, ο οποίος ακούστηκε να ψιθυρίζει ενώ έπαιρνε και πάλι θέση στο πάνελ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Μα, θα αισθανόμαστε και ένοχοι επειδή κρίναμε το λόγο τους;».