​Αντιδράσεις προκάλεσε η ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη ότι είπε συνειδητά ψέματα για τις καταστροφικές επιπτώσεις από την εφαρμογή του Μνημονίου.

Η δήλωση του υπουργού Υγείας πως τις «πρώτες μέρες του μνημονίου έβγαινα πολύ πιο αισιόδοξος από ό,τι πραγματικά πίστευα μέσα μου. Δηλαδή έλεγα, θα τα καταφέρουμε, μην ανησυχείτε δεν είναι τίποτα, ενώ ξέραμε όλοι ότι ήταν... η καταστροφή» φέρνει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, καθώς δεν έχει περάσει πολύς καιρός αφότου ο κ.Γεωργιάδης είχε δηλώσει με αφορμή τις απολύσεις στον ΕΟΠΥΥ, "πως δεν θέλει να του παίρνει την δόξα ο Τόμσεν"!

Η παραδοχή του κ.Γεωργιάδη πως είπε ψέματα για το Μνημόνιο προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών του διαδικτύου, ενώ ο προσωπικός του λογαριασμός στο twitter κατακλύστηκε από μηνύματα πολιτών που στηλίτευαν τη συμπεριφορά του

Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας απαντώντας σε όσους σχολιάζουν επικριτικά την δήλωση που έκανε σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του Ant1, κάνει λόγο για διαστρέβλωση των απόψεων του στο twitter .

«Θα σας παρακαλούσα να μην διαστρεβλώνετε τις απόψεις μου. Αυτό που είπα είναι ότι έβγαζα μεγαλύτερη αισιοδοξία» απάντησε στους επικριτές του ο κ.Γεωργιάδης.

Δείτε το επίμαχο ΒΙΝΤΕΟ