​Απάντηση στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη να βρίσκεται σε πύργο στην Ρουμανία παρέα με την 29χρονη Άννα, κόρη υψηλόβαθμου διπλωμάτη της χώρας δίνει η ρουμανική πρεσβεία στην Αθήνα.

030214001043_3675.jpg

Η πρεσβεία σε διευκρινιστική επιστολή της στην εφημερίδα Real News, επισημαίνει πως η «Άννα του Λιάπη» δεν είναι η κόρη του πρώην πρέσβη της Ρουμανίας στην Ελλάδα. Όπως τονίζεται στην επιστολή ο αξιωματούχος Γκεόργκε Τσιάμπα, έχει μια και μοναδική κόρη 10 ετών, η οποία ονομάζεται Θεοδώρα Κλάρα.

«Τα στοιχε��α που παρουσιάζετε στο άρθρο είναι εντελώς πλαστά και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, όλα τα λεγόμενα σχετικά με τις υποτιθέμενες σχέσεις του πρώην Υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη με τον πρώην Πρέσβη της Ρουμανίας στην Ελλάδα Γκεόργκε Τσιάμπα ή με τα μέλη της οικογένειας του τελευταίου, είναι απολύτως αβάσιμα και, κάτι παραπάνω, βλάπτουν την προσωπική εικόνα τόσο του κυρίου Γκεόργκε Τσιάμπα όσο και της μοναδικής του κόρης, ηλικίας 10 ετών, Θεοδώρα Κλάρα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

Μένει να δούμε τώρα από πού πραγματικά κρατά η σκούφια της γοητευτικής συντρόφου του κυρίου Λιάπη…. !!!