Νέο δήλωση -σοκ από τον Πέτρο Τατσόπουλο, αυτή τη φορά στο Facebook, με στόχο μάλιστα όχι τα μέλη της Χρυσής Αυγής ή όσους άφηναν υπονοούμενα για την σεξουαλική του ταυτότητα, που προκάλεσαν τη γνωστή αναφορά εκ μέρους του ότι έχει «πηδήσει» τη μισή Αθήνα, αλλά τους παλιούς του «συντρόφους» στον ΣΥΡΙΖΑ!

Έγραψε συγκεκριμένα σήμερα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Eίναι πάντως εκπληκτική -και αναμφίβολα άξια ψυχαναλυτικής μελέτης- η αλαζονεία που εκπέμπει το κάθε μικρό δογματικό αρ@ίδ@ στο Διαδίκτυο, από τη στιγμή που προσδέθηκε στο κρουαζιερόπλοιο ΣΥΡΙΖΑ. Εν μία νυκτί λησμόνησε το ταπεινό παρελθόν του -τότε που καρκινοβατούσε στο 4%- και άρχισε να μανταμσουσουδίζει, λες και ήταν αξιωματική αντιπολίτευση... ΕΞΑΠΟΑΝΕΚΑΘΕΝ. Το χειρότερο; Πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε αξιωματική αντιπολίτευση ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ. Καλά ξυπνητούρια».

Ο Π. Τατσόπουλος είχε στραφεί εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και για τις αλλεπάλληλες εξεταστικές επιτροπές που ζητά, με τα όσα δήλωσε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα για «πολιτικές δίκες».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής σχολίασε συγκεκριμένα:

«Η ιστορία μάς διδάσκει ότι σ’ αυτές τις περιπτώσεις, όταν δεν μπορείς να δώσεις άρτον άμεσα, δίνεις θεάματα. Και τα θεάματα που περνάνε πολύ στην Ελλάδα, είναι τα δικαστικά. Εξεταστική για το μνημόνιο; Αλλά αυτό θα πάρει χρόνο. Λέω για δίκες, πολλές δίκες. Δίκες σκανδάλων των πάντων, των έξι, των 12, των 38, των 57… Γνώμη μου είναι ότι αν θελήσει να διατηρήσει το κόμμα του υπό έλεγχο, θα το στρέψει προς τη θεαματική πλευρά. Και ο κ. Σαμαράς το έχει στρέψει. Πιστεύω ότι είτε θα ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή είτε θα βρεθεί σε ρήξη με το ίδιο του το κόμμα. Αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χάσει και την εξουσία άμεσα. Έχει να λύσει έναν από τους σκληρότερους γόρδιους δεσμούς στη μεταπολεμική – όχι μεταπολιτευτική – Ελλάδα»