Σε Επιτροπή Θεσμών και… καυγάδων έχει εξελιχθεί η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής αφού στη σημερινή συνεδρίασή της για τον προγραμματισμό του έργου της είχαμε νέο καυγά.
Λόγω του ότι ο πρόεδρος της επιτροπής Τάσος Νεράντζης ζήτησε να κλείσει τη συνεδρίαση πριν από την έναρξη της ΚΟ της ΝΔ όπου θα μιλούσε ο Αντώνης Σαμαράς, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε έντονα.
Αποτέλεσμα; Να επικρίνει και πάλι τη γενικότερη στάση της στις συνεδριάσεις ο κ. Νεράντζης και να τη χαρακτηρίσει «γλωσσώδη» βουλευτή που επικαλύπτει τις ομιλίες του προέδρου και των συναδέρφων της!
Παράλληλα, ο κ. Νεράντζης έκανε λόγο για αυθάδεια της κ. Κωνσταντοπούλου και τόνισε απευθυνόμενος στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Από πού αντλείτε το δικαίωμα να συμπεριφέρεστε έτσι;».
Η βουλ��υτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε έντονα και προειδοποίησε τον κ. Νεράτζη να μην κλείσει τις εργασίες της Επιτροπής πριν τοποθετηθεί η ίδια, διαφορετικά θα τον καταγγείλει.
«Για τις καταγγελίες σας υπάρχει ειδικό δοχείο απορριμμάτων» απάντησε ο κ. Νεράντζης, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης της επιτροπής στο πρόσωπό του, όπερ και εγένετο κατά πλειοψηφία