Ανακοίνωση αναφορικά με το θέμα της σύλληψης της συζύγου του εξέδωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Ο βουλευτής της ΝΔ διευκρινίζει ότι δεν έχει «την παραμικρή εταιρική σχέση είτε ως μέτοχος, είτε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με τον οίκο ευγηρίας», τονίζει ότι απλά προσφέρει έναντι τιμολογίου τις ιατρικές του υπηρεσίες και προσθέτει ότι ο έλεγχος στη μονάδα «ξεκίνησε πριν από δέκα μήνες, στις 11/3/2013, από την Οικονομική Αστυνομία και ήταν, ως όφειλε, εξονυχιστικός».

«Αλλά υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που μου δημιουργούν το λιγότερο έκπληξη: ο έλεγχος δεν περιορίστηκε απλώς στα οικονομικά και άλλα στοιχεία της επιχείρησης, αλλά επεκτάθηκε και στην εξέταση στη ΓΑΔΑ(!..) περίπου 40 ανθρώπων, που μέχρι τότε ουδέποτε είχαν περάσει το κατώφλι της Αστυνομίας, σαν να επρόκειτο να δώσουν κατάθεση για το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα του αιώνα» προσθέτει ο κ. Γιακουμάτος, καταγέλλοντας ότι «παρανόμως ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία προκειμένου να επιτευχθεί ο δημόσιος διασυρμός μελών της οικογένειας μου».

Ο ίδιος, ισχυρίζεται πως «η επίθεση έναντι της μονάδας, είχε ένα και μοναδικό στόχο: Τον πολιτικό Γεράσιμο Γιακουμάτο».

«Ο χρόνος θα δείξει τον "ιθύνοντα νου". Να ξέρουν όλοι ότι αυτό δεν θα μείνει αναπάντητο και, μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, τότε θα αποκαλυφθεί όλο αυτό το βρώμικο κατασκεύασμα» κατέληξε ο κ. Γιακουμάτος, ο οποίος μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του STAR «LIVE U» δήλωσε... πως «μουντζώνει τον εαυτό του»!