Για τις διώξεις της συζύγου και του αδερφού του που κατηγορούνται για θέματα φοροδιαφυγής στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Χαράλαμπος» που διατηρεί η οικογένεια στο Νέο Ψυχικό, μίλησε στο STAR και στην εκπομπή "Live U" ο Γεράσιμος Γιακούματος.

«Είναι φασιστικό να περνάνε χειροπέδες σε συμπολίτες μας που χρωστάνε 500 ευρώ» τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος αναγνώρισε ωστόσο πως έκαν�� πολύ καλά η εφορία και έλεγξε τη σύζυγο και τον αδερφό του.

«Στόχος τους είμαι εγώ… Προς τι η διαπόμπευσή της οικογένειας μου» είπε με έντονο ύφος ο κ.Γιακουμάτος, αφήνοντας αιχμές για κάποιους στην πολιτική σκηνή,οι οποίοι όπως είπε «σκοτώνουν για το βουλευτιλίκι» .

«Τέτοια αλητεία δεν περίμενα ούτε στην Ταγκανίκα πριν 500 χρόνια» τόνισε αγανακτισμένος ο βουλευτής, ο οποίος έκανε λόγο για «αλητεία» την οποία όπως είπε είναι αποφασισμένος να πολεμήσει μέχρις εσχάτων

«Η αξιοπρέπεια του έλληνα δεν είναι 500 ευρώ» επανέλαβε ο κ.Γιακουμάτος, κάνοντας λόγο για "κατασκευασμένο κατηγορητήριο".

«Αυτοί που μου έσκαψαν τον λάκκο θα μπούνε μέσα… Στον Ξηρό συμπεριφέρονται καλύτερα» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, προειδοποιώντας ότι "θα το πληρώσουν" όσοι κρύβονται πίσω από αυτήν την υπόθεση.

«Και να ρίξω την ΝΔ… ποιος θα έρθει» διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, προειδοποιώντας πως ο ίδιος είναι αποφασισμένος να πολεμήσει τον νόμο 25/23 .

«Μουντζώνω τον εαυτό μου… Έβαλα τα χέρια μου και έβγαλα τα μάτια μου» είπε χαρακτηριστικά

«Θα αφιερώσω την θητεία μου σε αυτό το νόμο» τόνισε ο κ.Γιακουμάτος.

ΒΙΝΤΕΟ STAR