Για τις αλλαγές στη Δημόσιο Διοίκηση και το επίμαχο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα ενημέρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκος τον Κάρολο Παπούλια.

«Έχουμε αναλάβει ένα μεγάλο βάρος να προχωρήσουμε στην ανασυγκρότηση του κράτους όχι γιατί μας το ζητάει η τρόικα, αλλά γιατί αυτό απαιτούν οι πολίτες και οι φορολογούμενοι. Και σε αυτή την κατεύθυνση σκοπεύουμε να κινηθο��με με πρόγραμμα και με σχέδιο» τόνισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μπροστά από τις κάμερες

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι είχε αναλάβει τη δέσμευση πριν από 6 μήνες να ενημερώνει τον κ. Παπούλια για όσα κάνει, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναγνωρίζει ότι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης «αγωνίζεται».

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι ενημέρωσε τον Κάρολο Παπούλια για το υπό κατάθεση νομοσχέδιο, προσθέτοντας ότι μειώνονται τα διοικητικά βάρη, καταργούνται φορείς και διατυπώνονται νέους κανόνες αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων.

«Επανέλαβα ότι στόχος είναι ένα κράτος πιο λειτουργικό για τους πολίτες» κατέλ��ξε ο κ. Μητσοτάκης.