Για «παράνομη έρευνα» στα κελιά των προφυλακισμένων βουλευτών της κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή η οποία σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει:

«Την ώρα που το ανθελληνικό μνημονιακό καθεστώς έχει αφήσει ελεύθερο τον αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη να βγάζει διαγγέλματα, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κρατούνται παράνομα στις φυλακές Κορυδαλλού. Και όχι μόνο αυτό. Αυτήν την στιγμή διενεργείται νέος παράνομος έλεγχος δίχως παρουσία Εισαγγελέα στα κελιά τους κατόπιν άνωθεν εντολής χωρίς κανένα απολύτως λόγο και με μοναδικό σκοπό την κάμψη του ηθικού και του φρονήματός τους»

Η Χρυσή Αυγή επιτίθεται με ύβρεις στην κυβέρνηση και κάνει λόγο για… «αλήτες της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά» που «με τέτοιες άθλιες κινήσεις και μεθοδεύσεις το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας συσπειρώνουν και να ενδυναμώνουν το νόμιμο πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής».

Τέλος ανακοινώνει ότι κατατίθενται άμεσα μηνύσεις «κατά παντός υπευθύνου» και πρώτα από όλα κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου τον οποίο χαρακτηρίζει «επίορκο», ενώ υποστηρίζει ότι «δεν τολμά ούτε να προσέλθει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο που διεξάγει η Χρυσή Αυγή».