Πιο… ευρηματικούς έχει κάνει η οικονομική κρίση τους υποψήφιους των δημοτικών εκλογών, οι οποίοι αφού δεν μπορούν να προσφέρουν δουλειά στους ψηφοφόρους, προσφέρουν… άρτους και θεάματα (κυριολεκτικά)!

Μια βραδιά στα μπουζούκια υπό την «αιγίδα» του δήμου Γλυφάδας! Και όμως ο νυν δήμαρχος Κώστας Κόκκορης υπόσχεται απολαυστικές βραδιές σε νυχτερινά κέντρα για όλα τα γούστα: Ρέμο – Βίσση για τους λαϊκούς, Πρωτοψάλτη – Αρβανιτάκη για τους έντεχνους.

Και επειδή είναι προνοητικός ο δήμαρχος έβαλε και… πούλμαν κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το οποίο θα ξεκινάει από την Άνω Γλυφάδα με προορισμό τα δύο μαγαζιά.

Οι επικρίσεις που δέχτηκε ήταν πολλές, όμως ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι δεν πληρώνει ο δήμος για τις εξόδους αυτές, απλώς τον διευκολύνουν γνωριμίες που έχει στα συγκεκριμένα κέντρα διασκέδασης, ενώ τονίζει πώς δεν πρόκειται για προεκλογικό «τρικ», αλλά για μια προσπάθεια ελάφρυνσης των πολιτών στις δύσκολες ώρες που ζουν.

Δωρεάν μαθήματα γιόγκα και πιλάτες στο Π. Φάληρο

«Σας περιμένουμε για ευεξία και άσκηση»… Αυτό αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του δημάρχου Δ. Χατζηδάκη, ο οποίος ενημερώνει ότι τα μαθήματα γίνονται δωρεάν στο Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής.

Επιπλέον, όσες οικογένειες έχουν παχύσαρκο μέλος μπορούν να έχουν δωρεάν διατροφολόγο!

Πακέτο με τρόφιμα στους φοιτητές από τον δήμο Ηλιούπολης

Τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε παιδιά δημοτών της Ηλιούπολης που πέρασαν την περασμένη χρονιά σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ προσφέρει ο δήμος.

Ρεύμα σε 300 οικογένειες στον δήμο Νίκαιας

Το ρεύμα σε 300 νοικοκυριά επανασυνέδεσε ο δήμος Νίκαιας μετά από συνεργασία των τοπικών φορέων με την «Κίνηση Πολιτών ενάντια στις διακοπές ρεύματος».

Τέσσερις μήνες μένουν μέχρι τις εκλογές. Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε…