Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά και τις μίζες! Την ώρα που ο πρώην στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατόπουλου Γιάννης Μπέλτσιος παίρνει το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού, ο ξάδερφος του πρώην υπουργού Ν. Ζήγρας βάζει τώρα στο κάδρο των ευθυνών και τον Γιάννο Παπαντωνίου.

«Ο κ. Παπαντωνίου δεν κατήγγειλε καμία από τις αμαρτωλές συμβάσεις που βρήκε από τον κ. Τσοχατζόπουλο, αλλά συνέχισε να τις εφαρμόζει. Προφανώς θα βρήκε κάτι ενδιαφέρον σε αυτές αφού δεν βρήκε τίποτε παράνομο», αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Real News

Επίσης, κατηγορεί τον πρώην γενικό διευθυντή εξοπλισμών Αντώνη Κάντα, ότι κάλυψε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας και πως δεν μίλησε για το ρόλο του ιδίου και του πρώην γενικού γραμματέα για τα εξοπλιστικά Σπ. Τραυλού επί υπουργίας Παπαντωνίου.

Τέλος, ο κ. Ζήγρας αναφέρει πως ο άνθρωπος που γνώριζε τους πάντες και τα πάντα για τους εξοπλισμούς και τις μίζες «ο Καμπούρογλου (σ.σ. διαδέχθηκε τον Γ.Σμπώκο στη Διεύθυνση Εξοπλισμών), δήθεν αυτοκτόνησε, ενώ διαφεύγει ο υπ' αριθμόν ένα γνώστης των διαδρομών του χρήματος, ο επιχειρηματίας Φουάντ».

«Γι' αυτό ακόμα και σήμερα ο ένας καλύπτει τον άλλον», συνεχίζει.