Κήπο και ζαχαροπλαστείο θύμιζε σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου, αφού τα λουλούδια και τα κουτιά με τα γλυκά εν όψει της γιορτής του πρωθυπουργού κατέφθαναν το ένα μετά το άλλο!!!

SAMARAS-MAKSIMOY.jpg

Του Αγίου Αντωνίου σήμερα και ο κύριος Σαμαράς φορώντας τα καλά του και το πιο θερμό του χαμόγελο δεν σταμάτησε να δέχεται επισκέψεις και τηλεφωνήματα από συγγενείς, συνεργάτες, συντρόφους, φίλους αλλά και … πολιτικούς αντιπάλους!!!

Σε αντίθεση με τους περισσότερους, που όταν γιορτάζουν βρίσκουν πρόσχημα να την σκαπουλάρουν, ο Αντώνης Σαμαράς δεν άλλαξε το γεμάτο πρόγραμμα του, καθώς η ατζέντα της κυβέρνησης λόγω τρόικας και ελληνικής προεδρίας είναι μεγάλη και καυτή!

samaras_gelia_533_355.jpg

Πάρα ταύτα, ο πρωθυπουργός δεν έκλεισε την πόρτα σε βουλευτές και υπουργούς που πήγαν μέχρι το Μαξίμου για να του ευχηθούν! Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μ.Χαρακόπουλος, η υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή, ο υφυπουργός Μεταφορών Μ.Παπαδόπουλος, ο υφυπουργός Οικονομικών Γ.Μαυραγάνης αλλά και πολλοί γαλάζιοι βουλευτές όπως οι: Δ.Σταμενίτης, Γ.Καράμπελας, Κ.Σκρέκας, Μ.Σινετάκης, Γ.Κεφαλογιάννης, και η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου επισκέφτηκαν τον Αντώνη Σαμαρά για να του δώσουν δωράκια, ευχές για καλή δύναμη και να του πουν από κοντά τα Χρόνια Πολλά!

ANT_SAMARAS-222.jpg

Ο πρωθυπουργός είχε φροντίσει να υπάρχουν για όλους γλυκά, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει κατ ιδίαν με όλους για λίγη ώρα στον καναπέ και να τους τρατάρει και τις δίπλες που του έστειλε για την γιορτή του ένας συντοπίτης του!

Diples.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες,ο κύριος Σαμαράς θα μεταβεί αργά το απόγευμα της Παρασκευής στην Συγγρού για να δει από κοντά τα στελέχη της ΝΔ και να πάρει τις ευχές τους! Δεν είναι απίθανο οι «σύντροφοι» του πρωθυπουργού να του ετοιμάσουν κάποια έκπληξη, αλλά όπως και να έχει αυτό θα το γνωρίζουμε το βράδυ!!!
ΦΩΤΟ αρχείο