​Τρισευτυχισμένος είναι ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέας Παπανδρέου junior αφού αρραβωνιάζεται στις 25 Ιανουαρίου την γυναίκα της ζωής του!!! Η τυχερή που θα μπει στα σαλόνια της γνωστής οικογένειας είναι μια όμορφη ψιλή 27χρονη Κρητικοπούλα που εργάζεται στον τομεά του τουρισμού και είναι και... μεγάλο αστέρι στο βόλεϊ !

foto3.jpg

Η νύφη του Γιώργου Παπανδρέου ονομάζεται Πωλίνα Πατραμάνη έχει ύψος 1.71 και διατηρεί σχέση με τον Ανδρίκο junior από τον Οκτώβριο του 2013! Το κορίτσι έχει πάρει την έγκριση του σογιού και έτσι σε λίγες μέρες θα φορέσει βέρα στο αριστερό σε έναν αρραβώνα που θα γίνει σε στενό κύκλο στη Χερσόνησο σε μια ήσυχη ταβέρνα που είναι αρκετά γνωστή στην περιοχή.

fotor.jpgtessera.jpg

Ο γιος Παπανδρέου μαζί με τη μέλλουσα σύζυγο του έχουν φροντίσει τα διαδικαστικά και θέλουν ο αρραβώνας τους να είναι ήρεμος ρομαντικός και συνάμα παραδοσιακός, ενώ τόσο το ζευγάρι, όσο και ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλουν να δοθεί έκταση σε μια από τις ευτυχέστερες στιγμές της οικογένειας για αυτό και οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τα 30 άτομα!

Ο έρωτας των δύο νέων ήταν κεραυνοβόλος, ενώ θέλουν να τον επισημοποιήσουν στην Κρήτη, που και για τους δύο έχει πολλούς και έντονους συμβολισμούς αφού εκεί αντάλλαξαν τα πρώτα βλέμματα .

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Junior

andr1.jpg

O 32χρονος γιός του κυρίου Παπανδρέου, Ανδρέας είναι από τον πρώτο γάμο του πρώην πρωθυπουργού με την Εύα Γεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολέγιο αποφάσισε να πάει στη Βοστόνη για να σπουδάσει οικονομικά. Πριν όμως ολοκληρώσει τις σπουδές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού άλλαζε σχέδια και πιο συγκεκριμένα μετακόμιζε στην Σουηδία για σπουδές κοινωνιολογίας.

gpapandreou-oikogeneia.jpg

Δύο μόλις χρόνια έμεινε εκεί αφού ο Αντρίκος αποφάσισε να εγκατασταθεί στο Λονδίνο κάνοντας μεταγραφή στο Πανεπιστήμιο Κέντ ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα «International Relation». Μετά, επόμενος σταθμός του Αντρίκου ήταν η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τα Χανιά καθώς είχε ενημερωθεί για το πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ) που είχε έδρα εκεί ώστε να κάνει εκεί μεταπτυχιακές σπουδές.

andr3.jpg

Ο Ανδρέας έχει άριστη σχέση με την μικρή του αδερφή Μαργαρίτα όπως και με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα του Άντα Παπανδρέου η οποία ανέλαβε μεγάλο μέρος της ευθύνης για το μεγάλωμά του, αφού ο Αντρίκος κατά την εφηβεία του και πριν φύγει για σπουδές, έμενε αρκετό διάστημα με τον π��τέρα του.
Σπουδές πάντως ....βρήκαμε πολλές στο βιογραφικό του γιου του πρώην πρωθυπουργού, δουλειές δεν βρήκαμε!!!!
Πληροφορίες espresso, prismanews