​Η σημερινή Πανσέληνος δεν άφησε ανεπηρέαστα όπως φαίνεται τα πολιτικά κόμματα! Εκτός από την αναταραχή στους ΑΝΕΛ, μπερδέματα και αλλαγές υπήρξαν και στην Δημοκρατική Αριστερά. Πιο συγκεκριμένα, ο Φώτης Κουβέλης κάλεσε στο γραφείο του την Τρίτη τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Ανδρέα Παπαδόπουλο όχι για καφέ και κουβέντα αλλά για να του ανακοινώσει πως θα τον αντικαταστήσει.

Αν και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν ανακοίνωσε στον απερχόμενο εκπρόσωπο το όνομα του διαδόχου του, δημοσιεύματα ήθελαν τον κ.Κουβέλη να έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον Χρήστο Μαχαίρα.

untitled.png

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τρόπος με τον οποίο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έκανε αλλαγή «φρουράς» δεν άρεσε στα στελέχη του κόμματος, ενώ κακή εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός πως ο κ.Κουβέλης δεν ζήτησε από τον Παπαδόπουλο να ασχοληθεί έστω για τα μάτια του κόσμου με κάτι άλλο εντός της ΔΗΜΑΡ

Ο κ.Παπαδόπουλος πάντως δέχτηκε αποχαιρετιστήρια τηλεφωνήματα… συμπαράστασης!

Επίσης, αρκετά στελέχη του κόμματος δεν μπορούν ακόμη να «χωνέψουν» τον τρόπο ��πιλογής του γραμματέα του κόμματος Θανάση Θεοχαρόπουλου και αφήνουν να εννοηθεί πως πίσω από αυτήν την επιλογή κρύβονται τα προσωπικά και όχι τα κομματικά συμφέροντα του προέδρου της ΔΗΜΑΡ.

Σήμερα, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα το όνομα του Χρήστου Μαχαίρα για την θέση του εκπροσώπου Τύπου επιλογή που επίσης έχει προκαλέσει δυσφορία!