Νέο «καυτό» επεισόδιο μεταξύ βουλευτή της Χρυσής Αυγής και του προεδρείου της Βουλής σημειώθηκε σήμερα.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έλαβε το λόγο από τα έδρανα της ΚΟ του κόμματός του και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης αλλά και όλων των βουλευτών με αφορμή τις νέες προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής: «Όσο είμαι ακόμα ελεύθερος γιατί υπάρχει οργανωμένο σχέδιο να μπούμε φυλακή κι εγώ και άλλοι βουλευτές του κόμματος θα έρχομαι εδώ και θα λέω την αλήθεια. Είστε όλοι προδότες και πουλημένοι, κλέφτες και απατεώνες».

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δριβελέγκας αντέδρασε άμεσα ζητώντας να κλείσει το μικρόφωνο του κ. Κασιδιάρη και να σβηστούν από τα πρακτικά οι εκφράσεις του. Την ίδια ώρα, πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσαν επίθεση στον εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής για να πάρουν την απάντηση «μιλάτε και εσείς λαμόγια Πασοκτζήδες;».

Ακολούθησε ο κάτωθι έντονος διάλογος:

Δριβελέγκας: Αν νομίζετε ότι είναι παράνομη η Βουλή να σηκωθείτε να φύγετε να ησυχάσει και ο ελληνικός λαός

Κασιδιάρης. Ντροπή σου ρε, θα έπρεπε να ντρέπεσαι!

Δριβελέγκας: Εσύ να ντραπείς και όταν μου μιλάς να βγάζεις το χέρι από την τσέπη!

Κασιδιάρης: Σε ποια Βουλή νομίζεις ότι είσαι πρόεδρος ρε;

Δριβελέγκας: Να σηκωθείτε να φύγετε. Ορίστε μας, τραμπούκοι! Να ησυχάσει η ελληνική Βουλή από τους τραμπούκους και τους φασίστες.

Με τον κ. Κασιδιάρη να συνεχίζει να φωνάζει, ο κ. Δριβελέγκας τόνισε πως «ήρθε πάλι να κάνει σόου» και έδωσε το λόγο στην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα.

«Είδαμε ένα ακόμη σόου από τη Χρυσή Αυγή. Ελπίζουμε να εκλείψουν σύντομα αυτά τα σόου γιατί η ανοχή μας έχει και τα όρια της. Να φύγουν από τη Βουλή και να μας αφήσουν εμάς να νομοθετούμε και να προσπαθούμε για τη σωτηρία της χώρας» δήλωσε η κα Φούντα.