Νέες καταγγελίες για την δράση του Στάθη Μπούκουρα στην περιοχή της Κορίνθου έρχονται στη δημοσιότητα, την ώρα που ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στις φυλακές Ναυπλίου.
Ο Παναγιώτης Μανάβης, πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής, στην περιοχή είναι αποκαλυπτικός, καθώς όπως λέει ο Μπούκουρας έδινε τις εντολές στα -λεγόμενα- τάγματα εφόδου της περιοχής της Κορίνθου.
Μια από τις περιπτώσεις για την οποία κατηγορείται ο Στάθης Μπούκουρας, είναι όταν κατά την προεκλογική περίοδο Χρυσαυγίτες πέταξαν στο ��ιμάνι της Κορίνθου τους αλλοδαπούς.
«Πάντα οι εντολές έρχονται από τον πυρηνάρχη και από τον αρχηγό της Κορινθίας, οπότε μπορείτε να καταλάβετε τίνος εντολή ήταν. Του Στάθη του Μπούκουρα. Είναι μέσα σε όλα αυτά που αποποιείται» αναφέρει στο STAR ο κ. Μανάβης.
Ο πρώην χρυσαυγίτης, σήμερα το πρωί, κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά του βουλευτή Κορινθίας, γιατί ενέπλεξε το όνομά του όπως λέει στην απολογία του.
«Ήρθα να καταθέσω μήνυση και αγωγή κατά του κ. Μπούκουρα για το λόγο ότι για άλλη μια φορά ότι στην δικογραφία που κατέθεσε ανέφερε πάλι το όνομά μου με ψευδή πράγματα. Αυτός πήρε τα γκλομπ, αυτός έσπασε τις κάμερες, τι να αποποιηθεί; Μα είναι δυνατόν, δεν είναι ψέματα;» δηλώνει στο STAR ο κ. Μανάβης.
Δήμαρχος Κορινθίας στο STAR: Ο Μπούκουρας απειλούσε πως θα με σφάξει!
Μήνυση κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής για απειλή κατά της ζωής του τουλάχιστονμ δύο φορές κατέθεσε, εξάλλου, ο δήμαρχος Κορινθίας Αλέκος Πνευματικός.
Το πρώτο περιστατικό έγινε στην εκδήλωση για την επέτειο των Δερβενακίων, το καλοκαίρι του 12.
«Υπάρχει η δική του αντίδραση που ουσιαστικά κάνει την κινηση ότι θα μας σφάξει, απειλητικά κοιτώντας προς το μέρος μας» αναφέρει στο STAR ο κ. Πνευματικός.
Όμως, δεν είναι το μόνο περιστατικό. Ο δήμαρχος, όπως κατέθεσε στις δυο ανακρίτριες που τον κάλεσαν, κατήγγειλε ότι το καλοκαίρι του 2013 δέχτηκε επίθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, μαζί με ολόκληρο τάγμα εφόδου.
«Με έπιασε από το πίσω μέρος του παντελονιού, με μια στρατιωτικού τύπου κίνηση με έριξε κάτω και με το ένα του χέρι με βάσταγε από το λαιμό και από το άλλο ήταν έτοιμος, αν αντιδρούσα, να ξεκινήσει να με χτυπά. Και βέβαια από πάνω από το κεφάλι μου -και για αυτό και δεν κινήθηκα- ήταν όλοι αυτοί οι Χρυσαυγίτες που ήταν μαζί του» προσθέτει ο δήμαρχος Κορινθίας.
Όπως μάλιστα ανέφερε, ενώπιον των αρχών θα προσκομίσει και βίντεο όπου αποδεικνύονται τα λεγόμενά του για την δράση του προφυλακισμένου βουλευτή Κορινθίας.