«Χάσαμε τη μπάλα» τις τελευταίες μέρες και ώρες για το ποιος είναι ��ο Τατσόπουλος της Χρυσής Αυγής» και ποιος ο «Μπούκουρας του ΣΥΡΙΖΑ»!

Την αρχή την έκανε, με όσα είπε στην απολογία του στην ανακρίτρια, ο προφυλακισμένος -πλέον- βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρας, ο οποίος φέρεται να απαρνήθηκε τη νεοναζιστική ιδεολογία και να υποστήριξε ότι ήταν συνεργαζόμενος απλώς με το κόμμα με το οποίο εκλέχθηκε, σαν τον Τατσόπουλο στον ΣΥΡΙΖΑ (πριν διαγραφεί φυσικά).

Τον ισχυρισμό αυτό σχολίασε στον λογαριασμό του στο Facebook o Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος ανέφερε: «Αυτά παθαίνεις όταν είσαι χαμηλών τόνων. Ο Μπούκο��ρας είπε στην ανακρίτρια πως ήταν ο Τατσόπουλος της Χρυσής Αυγής. Κατά βάθος εννοούσε πως εγώ ήμουν ο Μπούκουρας του ΣΥΡΙΖΑ»!

Μέχρι στιγμής πάντως ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής δεν έχει διαγραφεί από τη Χρυσή Αυγή, σε αντίθεση με τον ανεξάρτητο πια βουλευτή που διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, αν και μετά τη διαφοροποίηση η παραμονή του βουλευτή Κορινθίας δεν πρέπει να θεωρείται και σίγουρη στο κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου…