Ένταση επικράτησε το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας–Αγίας Όλγα όπου πραγματοποίησε επίσκεψη ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας έδωσε το παρών για να μιλήσει σε εκδήλωση στο αμφιθέατρο προς τιμήν της Αλίκης Περρωτή-Κωνσταντοπούλου, ωστόσο στην είσοδο του κτιρίου τον περίμεναν συνδικαλιστές του 7ου Θεραπευτηρίου (που συγχωνεύτηκε με την Αγία Όλγα), μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με πανό και δημότες της περιοχές.

Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν και επιτέθηκαν φραστικά στον υπουργό Υγείας φωνάζοντας μεταξύ άλλων «Άδωνι φασίστα», «σήκω, φύγε από εδώ» και «τράβα πούλα βιβλία».

Ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε ανεπιτυχώς να συνομιλήσει με τους συγκεντρωμένους και στη ��υνέχεια εισήλθε στο αμφιθέατρο, ωστόσο οι διαμαρτυρίες δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Ο υπουργός Υγείας κατευθύνθηκε προς το γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου, δηλώνοντας ότι «στη δημοκρατία όλοι δικαιούμαστε να μιλάμε». Αποχωρώντας από το νοσοκομείο, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως ήρθε «για να τιμήσω τη δωρήτρια».

«Σκοπεύω να επισκέπτομαι αιφνιδιαστικά τα νοσοκομεία»!

Η δημοσιογράφος του STAR Κατερίνα Παπακωστοπούλου ρώτησε τον κ. Γεωργιάδη για την αιφνιδιαστική επίσκεψη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο Γενικό Ογκολογικό νοσοκομείο Κηφισιάς «Αγιοι Ανάργυροι».

«Δεν ήταν και τόσο αιφνιδιαστική τελικά. Σκοπεύω στο εξής να επισκέπτομαι όλα τα νοσοκομε��α της 1ης ΥΠΕ (σ.σ.: Υγειονομικής Περιφέρειας) Αττικής» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, προσθέτοντας ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θέλει να τα έχει επισκεφθεί όλα. Κάτι που σημαίνει δηλαδή κάθε βδομάδα και μια επίσκεψη! Γενικά, ο υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι είναι στις προθέσεις του να επισκεφθεί και τα νοσοκομεία της περιφέρειας.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην πρώτη αιφνιδιαστική του επίσκεψη στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» την περασμένη Παρασκευή, εξαίροντας την καλή λειτουργία του νοσοκομείου.

Σημείωσε, πάντως, με νόημα πως «όταν είναι αιφνιδιαστική η επίσκεψη, όλα πηγαίνουν καλά. Όταν όμως γίνεται γνωστή, ακροαριστεροί μου την “πέφτουν”»…

* To βίντεο είναι από τ�� xtyposnews