​Άνω κάτω έκανε ξανά την βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας, όπου το θέμα συζήτησης ήταν η λίστα Λαγκάρντ.

Τα αίματα άναψαν ανάμεσα στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο της επιτροπής Αναστάσιο Νεράντζη εξαιτίας της συμπεριφοράς της πρώτης απέναντι στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στ Στασινόπουλου, που είχε πάει στην επιτροπή προκειμένου να δώσει λεπτομέρειες για τους ελέγχους του σώματος.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου σε κάθε απάντηση του κ.Στασινόπουλου στις ερωτήσεις της τον διέκοπτε ρωτώντας ��αι ξαναρωτώντας διάφορα θέματα με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έκρηξη του κ.Νεράντζη.

«Σταματήστε επιτέλους. Δεν έχετε λίγη ντροπή; Λίγη τσίπα; Κρίμα την αγωγή που πήρατε από το σπίτι σας. Σε κάθε συνεδρίαση ασχολούμαστε με εσάς» είπε ο κ.Νεράντζης στην βουλευτή, η οποία αντέδρασε άμεσα!

«Είστε εκτεθειμένος και θα πρέπει να ντρέπεστε» του απάντησε η κ.Κωνσταντοπούλου, ενώ όταν ο Μάκης Βορίδης παρενέβη για να υπερασπιστεί τον πρόεδρο, ο κ.Νεράντζης του είπε:«Αφήστε κ.Βορίδη η κυρία είναι εκτός τόπου και χρόνου».

Η κόντρα όμως δεν σταμάτησε εκεί γιατί λίγη ώρα αργότερα και ενώ ή κυρία Κωνσταντοπουλου συνέχισε να κάνει ερωτήσεις και να παρεμβαίνει ο κ.��εράντζης κατέβηκε από την έδρα κατευθύνθηκε στο έδρανο της και της έκλεισε το μικρόφωνο.

«Είστε πολύ εκτεθειμένος κ. Νεράντζη, θέλετε να συγκαλύψετε την υπόθεση» είπε τότε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ όταν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να γελούν η κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε: «Γελάτε σε βάρος του ελληνικού λαού αλλά μετά θα κλαίτε».

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας που μετείχε και στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ ακούστηκε κάποια στιγμή να λέει «μου είχε λείψει αυτή η ατμόσφαιρα και σήμερα την ξαναζώ».