​Την διαβεβαίωση πως οι ΑΝΕΛ είχαν κάνει συμφωνία να διαγράφεται όποιος έρθει μίση ώρα μετά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος έδωσε ο βουλευτής επικρατείας Τ.Κουικ, αδειάζοντας τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Γ.Νταβρή.

Σχολιάζοντας την διαγραφή Νταβρή, ο κ.Κουίκ, μιλώντας στην εκπομπή Live U του star, έκανε λόγο για ένα καθαρά διαδικαστικό θέμα, τονίζοντας πως δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο για τον «ΟΗΕ» του κ.Νταβρή.

«Εάν συμμορφωθεί ο Νταβρής μπορεί να έρθει πίσω» πρόσθεσε ο κ.Κουίκ, ενώ μιλώντας για την χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ επιβεβαίωσε ότι υπήρξε ένταση και βγήκαν όπως είπε πικρίες.

«Κανείς από τους 17 βουλευτές δεν έχει στο μυαλό του την φυγή. Είμαστε πολύ δυνατή ομάδα» πρόσθεσε ο κ.Κουίκ, δίνοντας τα εύσημα στον Πάνο Καμμένο που έθεσε όρια.

Ο κ.Κουίκ παραδέχτηκε μάλιστα πως κακώς είχε διαφωνήσει στο παρελθόν με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, όταν ο δεύτερος αποκάλεσε το ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση, χαρακτηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ ως το πιο διεφθαρμένο κόμμα.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απόρησε μάλιστα πως οι «νεοδημοκράτες ανέχονται να συγκυβερνούν με ένα τόσο διαφθαρμένο κόμμα», στ��έφοντας τα βέλη του και στην ΔΗΜΑΡ, την οποία χαρακτήρισε ως την πιο αναξιόπιστη πολιτική δύναμη στην χώρα

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Κουίκ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πολλές φορές ο ίδιος παίρνει δραμαμίνες για να ακούσει τις απόψεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Κουίκ τόνισε πως στις ευρωεκλογές οι ΑΝΕΛ θα συνεργαστούν με αντιμνημονιακές προσωπικότητες .

Βίντεο star