​Κρύα και στενάχωρη φαίνεται πως ήταν η πρώτη βραδιά στην φυλακή για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Στάθη Μπούκουρα που προφυλακίστηκαν ως ύποπτοι για τέλεση νέων αδικημάτων ύστερα από τις απολογίες τους.

Οι Χρυσαυγίτες βουλευτές αν και έβαλαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα «χι» στα πιστεύω τους, δεν κατάφεραν ωστόσο να πείσουν τις ανακρίτριες και έτσι βρέθηκαν από την ζεστασιά του σπιτιού τους... στα παγωμένα κελιά των φυλακών.

Πιο συγκεκριμένα οι κκ. Ηλιόπουλος και Γερμενής πέρασαν την πρώτη νύχτα τους στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού στο κελί επτά, δίπλα ακριβώς στα κελιά Μιχαλολιάκου –Λαγού και Παππά βλέποντας τηλεόραση!

Νωρίτερα, το απόγευμα της Δευτέρας, όπως αναλυτικά γράψαμε στο star.gr, οι κκ Γερμενής και Ηλιόπουλος δέχτηκαν το πρώτο επισκεπτήριο των συγγενικών τους προσώπων.

Όσπρια για ….πρώτο πιάτο!

Όσον αφορά το πρώτο μενού τους, οι κκ Γερμενής και Ηλιόπουλος έφαγαν όσπρια και σαλάτα, ενώ ζήτησαν, σύμφωνα με την εκπομπή LIVE U του STAR, για το κελί τους κάποια συσκευή, όπως θερμάστρα ή αερόθερμο για να ζεσταθούν και κάποια άλλα προσωπικά τους αντικείμενα για να κάνουν πιο ανθρώπινη την διαβίωση τους!

Βίντεο star