​Για την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων μίλησε το πρωί της Τρίτης ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Γιώργος Νταβρής, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του στο κόμμα.

Μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Νταβρής ξεκαθάρισε πως κανείς δεν τον είχε ειδοποιήσει πως αν δεν πήγαινε στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα διαγραφόταν και άσκησε σκληρή κριτική στον Πάνο Καμμένο, επισημαίνοντας ότι ο κ. Καμμένος νομίζει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του ανήκουν και δεν ακούει.

«Είχε προκύψει ένα θέμα προ ημερών, προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τον Πάνο Καμμένο αλλά δεν μπορούσα, έστειλα και μια επιστολή στον γραμματέα του κόμματος, την οποία και θα δημοσιοποιήσω σήμερα» είπε ο κ.Νταβρής, επισημαίνοντας πως το πρόβλημα του δεν ήταν η κυρία Μακρή.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Νταβρής εξέφρασε την προσωπική του άποψη ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, εάν θέλουν να διαδραματίζουν πολιτικό ρόλο, θα πρέπει να πάνε άμεσα σε έκτακτο συνέδριο, αφού ο κ. Καμμένος παραιτηθεί σίγουρα από τη θέση του. «Αλλιώς, δεν υπάρχει μέλλον», εκτίμησε ο κ. Νταβρής, τονίζοντας πως «με τον ίδιο αρχηγό δεν γυρίζει πίσω»

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤ1