Ρεπορτάζ Βαγγέλης Γκούμας

Απαντήσεις για τα επεισόδια που έγιναν εις βάρος των δημοσιογράφων από οπαδούς της Χρυσής Αυγής αλλά και για τις φωτογραφίες όπου απεικονίζεται με όπλα έδωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στο Star. Την ίδια στιγμή όμως παραδόξως ο βουλευτής ζήτησε από τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα να βιντεοσκοπηθεί η συνέντευξή του και από κάμερα της Χρυσης Αυγής.

Κύριο θέμα της συνέντευξης τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν το βράδυ του Σαββάτου από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Υποστηρικτές του κόμματος , παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκαν με μπουκάλια, βωμολοχίες και με απειλές κατά της ζωής των εργαζομένων των τηλεοπτικών σταθμών δημιουργώντας μια πραγματική κόλαση.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος σήμερα καταδίκασε το περιστατικό βίας, την ίδια στιγμή παραδέχεται το πόσο επικίνδυνα ήταν τα πράγματα για τη σωματική ακεραιότητα ανθρώπων που απλά κατέγραφαν τα γεγονότα, ομολογώντας ότι αν δεν παρέμβαιναν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που ήταν παρόντες σε όλο το επεισόδιο τα πράγματα θα είχαν πολύ άσχημη κατάληξη.

Η παρέμβαση όμως αυτή έγινε 17 ολόκληρα λεπτά μετά την έναρξη των επεισοδίων, την ίδια ώρα που ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος με δηλώσεις του όξυνε ακόμη περισσότερο τα πνεύματα.

Όσο για το αν ήταν απλοί πολίτες αυτοί που προπηλάκισαν τους δημοσ��ογράφους; Την αμέσως επόμενη ημέρα παρουσία δυο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, του Μπαρμπαρούση και της βουλευτού Ελένης Ζαρούλια, συνεχίστηκαν οι χυδαίες επιθέσεις. Ο Μπαρμπαρούσης μάλιστα έδινε τα παραγγέλματα.

Σάλο τώρα έχουν προκαλέσει νέες φωτογραφίες που εμφανίζουν τον Ηλία Κασιδιάρη πάλι με όπλο στα χέρια του, που όπως υποστηρίζει είναι νόμιμο. Στις φωτογραφίες που βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του απεικονίζονται όργανα Χημείας και μία λευκή σκόνη.

Μιλώντας για τη στάση των κατηγορουμένων, ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε ότι ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας που εμφανίστηκε στην απολογία του αποστασιοποιημένος από το κόμμα κα�� τις δραστηριότητές του, υπήρξε και παραμένει σημαντικό στέλεχος του κόμματος.