Ως προαναγγελία διαγραφών από τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα μπορούσε να ερμηνυετεί η δήλωση του Πάνου Καμμένου πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του κόμματος.

Με τις αναταράξεις στους ΑΝΕΛ να είναι έντονες μετά την απουσία βουλευτών του κόμματος από το Εθνικό Συμβούλιο, ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι πως μετά το τέλος της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα πρέπει να ανησυχούν ακόμη περισσότερο. Οι Ανεξαρτητοι Ελληνες, όσοι βγούμε από αυτή τη συνεδρίαση, θα βγούμε ενωμένοι σαν μια γροθιά, και θα αποτελέσουμε την πολιτική δύναμη εκείνη, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη μέρα».

Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν θα υπάρξουν διαγραφές βουλευτών, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ άφησε ορθάνοικτο παράθυρο λέγοντας «θα δούμε».

Ο κ. Καμμένος δήλωσε δικαιωμένος από τις δικαστικές εξελίξεις στο ΤΤ και στο θέμα Παπακωνσταντίνου, ενώ έκανε επίθεση σε «διεφθαρμένους τραπεζίτες» που «δίνουν δάνεια σε εκδότες και εργολάβους».

Να σημειωθεί ότι δικαιολογημένοι απόντες από τη συνεδρίαση είναι η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο νοσοκομείο, και ο επίσης βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης λόγω οικογενειακού πένθους. Δεν συμβαίνει το ίδιο, ωστόσο, με τον βουλευτή Ηρακλείου Νότη Μαριά και τον βουλευτή Αχαΐας Γιώργο Νταβρή...