Νέο «μέτωπο» ανοίγει ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μετά και τις προφυλακίσεις του Γιώργου Γερμενή του Παναγιώτη Ηλιόπουλου και του Στάθη Μπούκουρα, καταγγέλλοντας πως η ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα υπάκουσε σε «άνωθεν πολιτική εντολή» και χωρίς στοιχεία, επειδή φέρεται να είναι σύζυγος του Παναγιώτη Κλάπα, ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ και συνεργάτη του Φώτη Κουβέλη.

«Η απόφαση προφυλάκισης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν προειλημμένη με άνωθεν πολιτική εντολή και χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κασιδιάρης και πρόσθεσε:«Ερωτούμε και καταγγέλλουμε: Αν η ανακρίτρια Κλάπα Ιωάννα είναι σύζυγος του Κλάπα Παναγιώτη, ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ, στενού συνεργάτη του Κουβέλη και αν την συγκεκριμένη την έφεραν στο Εφετείο Αθηνών αμέσως μόλις το συγκεκριμένο κόμμα ανέλαβε την διοίκηση του υπουργείου Δικαιοσύνης το καλοκαίρι του 2012»

Τέλος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαρ.Αθανασίου να τοποθετηθεί άμεσα.

«Εάν ισχύει αυτή η καταγγελία μιλάμε για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο που αποδεικνύει πόσο στημένη είναι η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής» πρόσθεσε ο κ.Κασιδιάρης.
Τι απαντά ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου
Συνεργάτες του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου επισήμαναν ότι ο υπουργός περιβάλλει ��ε απόλυτη εμπιστοσύνη την ελληνική Δικαιοσύνη και εν προκειμένω τις δύο ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αλλά με την ίδια εμπιστοσύνη περιβάλλει και όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονται υποθέσεις δημοσίου ενδιαφέροντος.
Ακόμη, οι συνεργάτες του υπουργού Δικαιοσύνης υπογράμμισαν ότι, όπως είναι γνωστό, ο κ. Αθανασίου δεν παρεμβαίνει στο έργο των λειτουργών της Δικαιοσύνης.
Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ