"Η δικαιοσύνη λειτουργεί ανεξάρτητα και κάνει την δουλειά της". Αυτό τόνισε το πρωί τ��ς Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τις προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής και τις διώξεις για τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Μιλώντας στο πρωινό ΑΝΤ1, ο κ. Κεδίκογλου υπογράμμισε ότι τη δικαιοσύνη δεν επιτρέπεται κανένας να την αντιμετωπίζει α λα καρτ.

«Πρέπει να μάθουμε όλοι να σεβόμαστε τη δικαιοσύνη και να την αφήνουμε να κάνει τη δουλειά της. Αποδεδειγμένα πλέον την κάνει καλά», επισήμανε.

Αναφερόμενος στην απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχθηκε εκ νέου ότι το σύστημα των αδειοδοτήσεων δεν λειτουργεί σωστά και υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρχει μια εκ περιτροπής συμμετοχή στο συμβούλιο των φυλακών που δίνει τις άδειες στους κρατούμενους.

«Το βέβαιο είναι ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερος», πρόσθεσε ο κ.Κεδίκογλου, εξαπολύοντας νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της τρομοκρατίας

Τέλος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών (ευρωεκλογές, τοπικές και εθνικές εκλογές).