​Δεν υπάρχει καμία σχέση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, τονίζει σε ανακοίνωση του ο στενός συνεργάτης του, Γιώργος Ελενόπουλος, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την υπόθεση του ΤΤ και κάνει λόγο για μια ακόμη προσπάθεια εμπλοκής του κ. Παπανδρέου σε «αμαρτωλές ιστορίες».

Υποστηρίζει, παράλληλα, ότι χάρη στο θεσμικό πλαίσιο που προώθησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, «οι αρμόδιες αρχές έχουν σήμερα την ουσιαστική δυνατότητα διερεύνησης υποθέσεων που χαρακτηρίζονται από πάσης φύσεως αμαρτίες».

Ειδικότερα, ο κ. Ελενόπουλος αναφέρει ότι «για ακόμη μια φορά, κάποιοι – όχι άγνωστοι – επιχειρούν να εμπλέξουν τον Γιώργο Παπανδρέου σε αμαρτωλές ιστορίες» και «αυτή τη φορά, θεώρησαν ευκαιρία τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ΤΤ».

Αναφέρει ακόμη πως «η πραγματικότητα και μάλιστα σύμφωνα με το πόρισμα των αρμοδίων δικαστικών αρχών» είναι ότι «κάποιοι έχουν λάβει δάνεια από το ΤΤ χωρίς να έχουν προσκομίσει τις απαραίτητες εγγυήσεις και χωρίς να τα εξυπηρετούν» και προσθέτει ότι «επ” αυτών βεβαίως, θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη».

«Ωστόσο, το ερώτημα είναι, αν υπάρχει η παραμικρή σχέση, σύμφωνα πάντα με το πόρισμα, του Γιώργου Παπανδρέου με το θέ��α αυτό; Καμία», σημειώνει και προσθέτει: «Και αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι επιχειρούν να μας πείσουν για το αντίθετο».

Σύμφωνα με τον κ. Ελενόπουλο όσοι εμπλέκουν τον κ.Παπανδρέου με το σκάνδαλο του ΤΤ, «αποσκοπούν πρώτον, προφανώς να μεταθέσουν μέσω των πρωτοσέλιδων ευθύνες, αποκρύπτοντας ή και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, δεύτερον, να εμπλέξουν τον Γιώργο Παπανδρέου σε ένα βρώμικο πολιτικό παιχνίδι και τρίτον να φέρουν σε πέρας την εργολαβία που έχουν αναλάβει χωρίς αντίλογο».

«Ας γνωρίζουν όσοι ασχημονούν ότι, μπορεί να παραβλέπουν προσωρινά ή να μην αντιλαμβάνονται ότι όσο χτυπούν τον Γιώργο Παπανδρέου τόσο θα εντείνεται το αδιέξοδο το οποίο οι ίδιοι διαμόρφωσαν και ας είναι βέβαιοι ότι, σε κάθε περίπτωση, με το πέρασμα του χρόνου, θα είναι οι πρώτοι που θα εισπράττουν τα επίχειρα των επιλογών τους. Ο φόβος που αισθάνονται από την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στον δημόσιο βίο, είναι κακός σύμβουλος. Η υπόθεση των δανείων του ΤΤ, ουδεμία σχέση έχει με αυτήν των CDS, την οποία κάποιοι έστησαν επιχειρώντας να εμπλέξουν τον Ανδρέα Α. Παπανδρέου – δηλαδή ουσιαστικά τον Γιώργο Παπανδρέου – επί της οποίας και έκρινε η δικαιοσύνη σε βάρος του κ. Καμμένου» καταλήγει η ανακοίνωση του στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού.