​Για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μετά ��αι τις καταιγιστικές εξελίξεις που προκάλεσε το πόρισμα –φωτιά της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, μίλησε στην Μάρα Ζαχαρέα, ο εκδότης της Real News και κεντρικός σχολιαστής του δελτίου του STAR Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε λόγο για «πολύ μεγάλο σκάνδαλο» και τόνισε πως «είναι πολύ δικαιολογημένη η ευαισθησία των πολιτών για το συγκεκριμένο σκάνδαλο».

«Οι πολίτες πληρώνουν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, οι πολίτες είναι αυτοί που κλείνουν τις μαύρες τρύπες των τραπεζών από το υστέρημα τους και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη εποχή όπως η σημερινή» πρόσθεσε ο κ.Χατζηνικολάου.

«Κάθε δάνειο που πηγαίνει στην offshore ή στον προσωπικό λογαριασμό ενός επιχειρηματία είναι ένα δάνειο που λείπει, που δεν δίνεται σε μια υγιή επιχείρηση» συμπλήρωσε ο κεντρικός σχολιαστής του δελτίου του STAR, τονίζοντας την «αδικία» όσον αφορά τους όρους και τα κριτήρια δανειοδότησης εις βάρος των απλών πολιτών!

«Είναι διπλή η απαξία αυτής της απάτης, του να οδηγούνται δηλαδή κρατικά χρήματα στις τσέπες επιτήδειων» πρόσθεσε.

Ο κ.Χατζηνικολάου τόνισε παράλληλα πως τόσο το σκάνδαλο του ΤΤ όσο και το σκάνδαλο των εξοπλισμών αφορούν το παρελθόν, γεγονός που δείχνει όπως είπε πως δεν υπάρχει σωστός έλεγχος, καταλογίζοντας ευθύνες στο πολιτικό σύστημα.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR