​Μετά την Εισαγγελία, και το Ελεγκτικό Συνέδριο κάνει φύλλο και φτερό τα δημοσιεύματα γύρω από την βίλλα του Μιχάλη Λιάπη στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας.

Όπως αναλυτικά γράψαμε χθες στο star.gr, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη διέταξε προκαταρκτική εξέταση, ενώ σήμερα ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννης Καραβοκύρης, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από τον επίτροπο του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου Ευρυτανίας να διεξάγει έρευνα για το εάν η υπαγωγή στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της κατοικίας του τέως υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη έγινε με νόμιμες προϋποθέσεις.

Ακόμη, ο κ. Καραβοκύρης ζήτησε από τον επίτροπο της Ευρυτανίας να ερευνήσει εάν προκύπτει θέμα επιστροφής των ευρωπαϊκών ή εθνικών χρηματοδοτήσεων για την ανακαίνιση του σπιτιού Μιχάλη Λιάπη ή σε όποιον άλλον ανήκει η επίμαχη κατοικία και έχει λάβει σχετική Ευρωπαϊκή ή κρατική χρηματοδότηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου ζήτησε να ερευνηθεί εάν προκύπτει θέμα αναζήτησης αχρεωστήτως καταβληθέντων κοινοτικών ή εθνικών ποσών από κάθε υπεύθυνο.

Δείτε περισσότερο στο ΒΙΝΤΕΟ STAR