Επανήλθε στις καταγγελίες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, για τη στάση στελεχών του σε σχέση με την τρομοκρατία, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσαν στο εσωτερικό του οι δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος Πέτρου Τατσόπουλου, αλλά και οι δηλώσεις του κ. Πάνου Σκουρλέτη στο ΣΤΑΡ (στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου).

«Ο κ. Τσίπρας αμήχανα παρακολουθεί τα στελέχη του να αλληλοκαρφώνονται και να αποκαλύπτουν σχέσεις συντρόφων τους με την τρομοκρατία. Σήμερα ο Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρλέτης (τηλεόραση ΣΤΑΡ), ενώ από τη μία καταδικάζει την τρομοκρατία, δηλώνει ταυτόχρονα ότι «υπάρ��ει πολιτικό υπόβαθρο» στις πράξεις των τρομοκρατών!!!! Επιβεβαιώνει στην πράξη ακριβώς αυτό για το οποίο εγκαλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ! Ότι παρέχει ηθική νομιμοποίηση και άλλοθι σε δολοφόνους- τρομοκράτες»!

Η κ. Ασημακοπούλου υποστήριξε ακόμη ότι «η “Αυγή” και ο κ. Σκουρλέτης επιμένουν να υπερασπίζονται την στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα του “θεωρητικού της ένοπλης βίας” και καταδικασμένου στη χώρα του για υποκίνηση και συμμετοχή σε “ένοπλη βία” Τόνι Νέγκρι, αναγνωρίζοντάς τον ως “σύγχρονο φιλόσοφο”», ενώ ανέφερε για τη στάση του κ. Τσίπρα:

«Παρόλα αυτά, ο κ. Τσίπρας επιλέγει να σιωπά. Ούτε μία διαγραφή! Ούτε μία δήλωση απόλυτης καταδίκης των απόψεων των συνεργατών του και της εφημερίδας του κόμματός του».

Κατηγόρησε επίσης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «αμέριμνος, συνεχίζει να συνεργάζεται» με:

-τον επικεφαλής της συνιστώσας «ΡΟΖΑ» Νίκο Γιαννόπουλο (μάρτυρα υπεράσπισης του Δ. Κουφοντίνα)

- το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μάνια Μπαρσέφσκι, μάρτυρα υπεράσπισης του Σάββα Ξηρού,

- το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Μπελαντή που συμμετέχει σε εκδηλώσεις «για την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων της 17Ν», από κοινού με τον Κουφοντίνα και σε εκδηλώσεις της «επιτροπής για την απελευθέρωση του Α. Γιωτ��πουλου»

- τον Χριστόφορο Παπαδόπουλο μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ μάρτυρα υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη (που εκτίει ισόβια κάθειρξη, 23 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη)

- τον Παναγιώτη Λάμπρου – υποψήφιο Βουλευτή (2012) και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και μάρτυρα υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη,

-τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και μάρτυρες υπεράσπισης του Χριστόδουλου Ξηρού Τίτο Καρίμαλη, Γιώργο Μαρκατσέλη, Δημήτρη Καρακώστα, Μανώλη Σαρρή.

«Θα ευχόμασταν να πρόκειται για σύμπτωση. Όμως δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση…» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

ΒΙΝΤΕΟ STAR