Διεθνή καριέρα κάνει πλέον ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης χάρη στην ιστορία με το εισιτήριο των 25ευρώ για τα δημόσια νοσοκομεία!

untitled.png

Η επιμονή του υπουργού στην επιβάρυνση με 25 ευρώ κάθε ασθενούς που έπρεπε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του ΕΣΥ, ενέπνευσε τον Ιταλό κωμικό και πολιτικό Μπέπε Γκρίλο, ο οποίος και δημιούργησε ένα νέο χαρτονόμισμα αφιερωμένο αποκλειστικά στον Άδωνι! Ο κ.Γκρίλο γνωστός για το σατιρικό του στυλ,αφού αναπαρήγαγε στο μπλογκ του, δημοσίευμα για το καταργηθέν πλέον μέτρο της καταβολής 25 ευρώ για νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία «κότσαρε» μαζί του και μια επεξεργασμένη φωτογραφία όπου παρουσιάζεται χαρτονόμισμα με το πρόσωπο του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο επικεφαλής του «Κινήματος των 5 αστέρων», που έκα��ε την έκπληξη στις γενικές εκλογές της Ιταλίας τον Φεβρουάριο του 2013 συγκεντρώνοντας το 25% των ψήφων, χωρίς να έχει ενημερωθεί για την κατάργηση του 25ευρού και την αύξηση του φόρου σε τσιγάρα και καπνό δημοσίευσε ρεπορτάζ για το θέμα με το οποίο κυβέρνηση επιχειρούσε να καλύψει την τρύπα στα δημοσιονομικά, παρουσιάζοντας δηλώσεις του υπουργού υγείας αλλά και πολιτών που χαρακτήριζαν το μέτρο «ντροπή».

ΒΙΝΤΕΟ STAR εκπομπή Live U