Η «εξαφάνιση» του καταδικασθέντος τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού προκαλεί πολλά ερωτήματα για την Δικαιοσύνη και τις άδειες που του χορηγούσαν οι αρμόδιες αρχές παρά το ότι ο Ξηρός δεν είχε δηλώσει μεταμέλεια για τις πράξεις του.

Ο εκδότης της Real News και κεντρικός σχολιαστής του δελτίου του STAR Νίκος Χατζηνικολάου μιλώντας για την απόδραση του Ξηρού, τόνισε πως «αν ο νόμος για τα βραχιολάκια εφαρμοζόταν δεν θα μιλούσαμε σήμερα για την συγκεκριμένη απόδραση».

«Οι αρχέ�� θα γνώριζαν δηλαδή ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκεται στην διάρκεια της άδειας του ο Ξηρός» είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στην Μάρα Ζαχαρέα, εκφράζοντας την έκπληξη του για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται τις τελευταίες ώρες ο δικηγόρος Ξηρού κ. Φ.Ραγκούσης .

«Ελπίζω και εύχομαι να παρέμβει εισαγγελέας μετά από αυτές τις δηλώσεις του κ.Ραγκούση. Η Δημοκρατία μπορεί να είναι ανεκτική, δεν μπορεί όμως να είναι ηλιθία. Η Δημοκρατία δεν μπορεί να συμπεριφέρεται και να λειτουργεί με ηλίθιο τρόπο, επιτρέποντας στους εχθρούς της να την πληγώνουν καθημερινά» τόνισε ο κ.Χατζηνικολάου.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του star