Λεφτά δεν υπάρχουν στο ΠΑΣΟΚ για αυτό και η κοπή της καθιερωμένης πίτας έγινε σε μια σεμνή τελετή χωρίς χλίδες και πολυτέλειες!

Ο βουλευτής του Ν. Ηρακλείου B.Kεγκέρογλου και ένας υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ στην βουλή κέρδισαν το φλουρί στην βασιλόπιτα που έκοψε η Χαριλάου Τρικούπη για το καλό της νέας χρονιάς!!!!

Σε αντίθεση με τα πλούσια δώρα του παρελθόντος, φέτος οι δύο τυχεροί έλαβαν από τον Βαγγέλη Βενιζέλο δύο αναμνηστικά από το μουσείου Μπενάκη!!!

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, δύναμη και αντοχή, τόνισε πως «η δύναμη ε��ναι ιδιαίτερα χρήσιμη το πρώτο εξάμηνο που είναι καθοριστικό για τα πάντα. Γιατί κρίνεται η μοίρα της χώρας, αλλά ταυτόχρονα δοκιμάζεται και η Ελλάδα ως προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Εδώ, στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, στην πραγματικότητα βασίζεται η υπόθεση της σταθερότητας της κυβέρνησης και της χώρας. Εδώ στην πραγματικότητα βρίσκεται η εγγύηση για την πορεία της χώρας. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό» συμπλήρωσε ο κ.Βενιζέλος και εξήγησε το λόγο που βιάστηκαν στην Χαριλάου Τρικούπη να φάνε βασιλόπιτα!

«Είπα να κόψουμε την πίτα ήδη από σήμερα, πρώτη εργάσιμη ημέρα της Βουλής, γιατί δεν έχουμε τη δυνατότητα και την πολυτέλεια να χάσουμε ούτε μία ώρα. Ο χρόνος έχει πυκνώσει πάρα πολ��, κάθε μέρα έχει την αξία της, κάθε εβδομάδα έχει την αξία της. Γιατί πρέπει αυτό που αλλάζει να περάσει στην καθημερινότητα του πολίτη. Να νοιώσει ο πολίτης πιο ασφαλής και πιο αισιόδοξος, κάτι που δικαιούται μετά από τις ταλαιπωρίες που έχει υποστεί και τις θυσίες στις οποίες έχει αναγκαστεί, επί τόσα χρόνια ο ελληνικός λαός. Έχουμε πλήρη συνείδηση αυτού του πράγματος, ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές - και το λέω και σήμερα- δεν υπήρχε άλλος ευκολότερος, καλύτερος ή ασφαλέστερος δρόμος» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βενιζέλος και έδωσε τις ευχές τους και σε όλους όσους γιόρταζαν μέσα στις γιορτές!

ΦΩΤΟ eurokinissi