​Το "σίριαλ" με το εξοχικό του Πάνου Καμμένου στην Ικαρία «ξύπνησε» μνήμες στον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος αποκάλυψε σήμερα πως το 1990 ο νυν πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήθελε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ υποσχόμενος μάλιστα οικονομική βοήθεια στο κόμμα, αλλά δεν μπήκε ποτέ καθώς τότε έβαλε φρένο ο πρώην υπουργός κ.Πάγκαλος.

«Το 1990, στις "μεσαίες" εκλογές, είχαμε κάνει μια επιτροπή στο ΠΑΣΟΚ για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Ήταν ο Παρασκευάς Αυγερινός, ο Παντελής Οικονόμου και εγώ. Κάποια στιγμή, ο Οικονόμου, που ήταν τότε στη νεολαία, ήρθε και μου είπε ότι υπάρχει ένας νέος που λέγεται Καμμένος, από τη γνωστή οικογένεια με τα αυτοκίνητα, και θέλει να κατέβει με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Και θα μπορούσε μάλιστα να συμβάλλει αισθητά και στον οικονομικό αγώνα του κόμματος» είπε ο κ.Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM και πρόσθεσε «Εγώ είδα ότι αυτό το παιδί απείχε πάρα πολύ από την άκρη της άκρας Δεξιάς και δεν μπορούσε με κανένα τρόπο να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Το είπα στον Οικονόμου, ο οποίος το απεδέχθη και έτσι δεν ευτύχησε η διαμεσολάβηση και δεν εισπράξαμε και τα χρήματα που θα μας έδινε ο Καμμένος» .

«Μετά, νομίζω, έβαλε υποψηφιότητα με τη Ν.Δ. και δεν βγήκε στις πρώτες εκλογές, αλλά στις επόμενες. Ήθελε πάση θυσία να πολιτευτεί, αλλά δεν θα μπορούσα να έχω ως υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ κάποιον που είχε μια φρασεολογία περίπου της σημερινής Χρυσής Αυγής» συ��έχισε ο κ.Πάγκαλος, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευση του για όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες για τα σπίτια του Μιχάλη Λιάπη στο Καρπενήσι και του Πάνου Καμμένου στην Ικαρία

«Νιώθω μεγάλη απογοήτευση και αηδία» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Πάγκαλος