Πεπεισμένος ότι η Ελλάδα θα βγει στις αγορές το β’ εξάμηνο του 2014 δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στον Σκάι.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στο εισιτήριο νοσηλείας των 25 ευρώ, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση» και σημείωσε ότι στο πλαίσιο αυτό έχει κανονιστεί συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το απόγευμα.

«Το μείζον είναι να μην υπάρξει πρόβλημα χρηματοδότησης στο χώρο της Υγείας. Εξετάζουμε εξαιρέσεις. Η προσπάθεια είναι να εξαιρεθούν οι άνεργοι. Υπάρχουν εναλλακτικά σενάρια» διευκρίνισε ο ίδιος.

Ο κ. Κεδίκογλου, σχολιάζοντας τοδημοσίευμα του Spiegel που συγκρίνει την Ελλάδα με το Πακιστάν, κάλεσε τους πάντες να ανακαλέσουν διάφορα πρωτοσέλιδα και διάφορα άρθρα «τα οποία πολύ γρήγορα διαψεύστηκαν, καταρρίφθηκαν».

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στο θέμα του Χριστόδουλου Ξηρού που παραμένει άφαντος μετά την άδεια που του είχε δοθεί από τις φυλακές, δήλωσε πως «καταδικασμένοι τρομοκράτες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως απλοί κρατούμενοι» και σχολίασε αρνητικά τη δήλωση του δικηγόρου του που μίλησε για επαναστατικό καθήκον και πολιτική απόφαση.