Σκληραίνει η κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο και τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την αντιπαράθεσή τους για το σκάφος και το σπίτι στην Ικαρία του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Μιλώντας πάλι το πρωί της Κυριακής στον Γιώργο Αυτιά, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε στον κ. Γεωργιάδη χαρακτηρίζοντας τον μεταξύ άλλων «κότα» και «φασιστοειδές».

Συγκεκριμένα σημείωσε πως «Τα φασιστοειδή τα οποία έχει μαζέψει ο κ. Σαμαράς αντί να κάνουν πολιτική την ώρα που εξαθλιώνουν τον ελληνικό ��αό, επιλέγουν την λάσπη και μετά κρύβονται σαν τις χειρότερες κότες. Το μόνο όπλο που έχω είναι η ελληνική δικαιοσύνη».

Στην συνέχεια πρόσθεσε «Ο κ. Γεωργιάδης να σταματήσει να παριστάνει την κότα. Να μην παρακαλάει γονιπετής. Τα φασιστοειδή θα πληρώσουν.».

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος κατέκρινε τον υπουργό Υγείας και για το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία. «Ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει ότι θα επιβληθεί εισιτήριο εάν αποτύχει η κυβερνητική πολιτική» είπε επισημαίνοντας πως οι πολίτες θα αποφεύγουν να πηγαίνουν στα νοσοκομεία, όμως αυτό, όπως είπε θα είναι επικίνδυνο εάν ένας απλός πονοκέφαλος αποδειχθεί μηνιγγίτιδα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι και τα μέσα που αναπαράγουν καταγγελίες σε βάρος του προσώπου του θα τιμωρηθούν. Χαρακτήρισε το σπίτι τουριστική μονάδα 10 δωματίων ιδιοκτησίας της πεθεράς του. «Αυτή η επιχείρηση, είπε ο κ. Καμμένος «έχει κλείσει προ πενταετίας όταν σύμφωνα με το νόμο έληγε η υποχρεωτική διάρκεια λειτουργίας της. Παράλληλα, ανέφερε ότι έχει γίνει έλεγχος από το 2010 για το σπίτι, όταν ανέδειξαν το θέμα διάφορα μπλογκ.

Παρεμβαίνοντας στην ίδια εκπομπή ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε : «Εγώ ήρθα στο δικαστήριο, ο κ. Καμμένος δεν ήρθε τα περί κότας τού τα επιστρέφω. Σε μια εβδομάδα στη δίκη για το σκάφος του, να είναι στο δικαστήριο όχι να κρυφτεί πάλι. Και από τον ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε να μην αρθεί η ασυλία μου. Έχει περάσει η εποχή που λασπολογούσε τους πάντες. Ο γενναίος μόλις με βλέπει το βάζει στα πόδια».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα..